به گزارش خبرنگار حقوقی میزان، محمدجواد شریعت باقری در مراسمی که به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه علوم قضایی با حضور جمعی از دانشجویان و مسئولان این دانشگاه برگزار شد اظهار کرد: دانشگاه علوم قضایی دارای پتانسیل و نیروی بالقوه مهمی است و از نظر جایگاه و استعداد یکی از مهمترین دانشگاههای کشور به شمار می رود.
وی افزود: در این دانشگاه 1600 دانشجو مشغول تحصیل هستند و در طول 4 سال آینده هزار نفر از دانشجویان این دانشگاه به قضات کشور اضافه شده و وارد دستگاه قضا می شود.
وی با بیان اینکه دانشجویان دانشگاه علوم قضایی در راستای اهداف قوه قضاییه به کار گرفته می شوند افزود: در دانشگاه علوم قضایی دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد پیوسته، کارشناسی ارشد ناپیوسته و دوره دکتری در 2 رشته حقوق جزا و خصوصی وجود دارد و دانشجویان تحصیل می کنند.
شریعت باقری افزود: دانشجویان کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکتری از سال آینده مشمول قواعد بورسیه قرار می گیرند و در دوره کارشناسی نخبه گزینی می شود تا بهترین استعدادها شناسایی و جذب شوند.
وی ادامه داد: ما نمی توانیم فقط در مقطع کارشناسی باقی بمانیم و به دستگاه قضا فقط کارشناس تزریق کنیم بلکه باید نیروهای متخصص بیشتری را به دستگاه قضا وارد کنیم تا کارها با سرعت بیشتر و نتایج موثرتری انجام گیرد.
رییس دانشگاه علوم قضایی افزود: فلسفه تربیت دانشجو در دانشگاه علوم قضایی دارای اهمیت بسیاری است و یک قاضی فرهیخته را باید به دستگاه قضا تحویل دهد.
وی اذعان داشت: یک قاضی تراز جمهوری اسلامی باید با اخلاق، فهیم و برخوردار از تربیت اسلامی باشد و چنین فردی را به عنوان قاضی به جامعه قضایی تحویل داد.
وی افزود: ما معتقدیم به دانشجویان باید با برنامه ریزی های فوق العاده با نخبگان و چهرهای قوه قضاییه آشنا شوند و آنها را الگو و اسوه قرار دهند.
شریعت باقری با بیان اینکه باید فشار معدل را از روی دوش دانشجویان برداشت گفت: کارآموزی ضمن تحصیل برای دانشجویان علوم قضایی آغاز شده است و آقای رییسی نیز برای ایجاد فضای مناسب و بهتر برای دانشگاه علوم قضایی قول مساعدت دادند.