رئیس دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری در دیدار با رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع)گفت: تربیت قاضی خوب رمز موفقیت نظام قضایی کشور است

 | تاریخ ارسال: 1403/11/7 | 

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری، دکتر فرید محسنی رئیس دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری در دیدار با دکترمحمدرضا حسنی آهنگر رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) که با حضور اساتید، معاونان و مدیران دانشگاه، روز چهارشنبه سوم بهمن در سالن غدیر دانشگاه علوم قضایی برگزار شد گفت: رمز موفقیت نظام جمهوری اسلامی، عملکرد مطلوب نظام قضایی کشور است و نظام قضایی در پرتو تربیت قاضی خوب می تواند در ارتقاء این امر موفق تر باشد.

دکتر محسنی ادامه داد: با توجه به ابلاغ سند توسعه و تحول در سال ۱۳۹۸ و بازبینی و ابلاغ مجدد این سند در سال ۱۴۰۳ با عنوان سند تحول و تعالی قضایی، رشته کارشناسی ارشد ناپیوسته علوم قضایی (تربیت قاضی) در دانشگاه ایجاد شد که بر اساس این سند دانشگاه علوم قضایی مجرای تربیت قاضی تراز است و باید سالانه ۱۰۰۰ دانشجو در این رشته جذب و برای نظام قضایی کشور تربیت کند.

رئیس دانشگاه علوم قضایی افزود:با توجه به تحولات و فناوری های نوین و سرعت این اتفاقات در جهان و کشور، ما نیازمند قضات متخصص در حوزه های مختلف هستیم و لازمه وجود قضات متخصص، ایجاد رشته های تخصصی و آموزش مناسب است.

در ادامه دکتر محسنی ضمن ارائه گزارشی از حوزه های فرهنگی، دانشجویی، پژوهشی و ....تصریح کرد: سابقه دانشگاه علوم قضایی نشان داده، دانش آموختگان این دانشگاه از بهترین ها در قوه قضائیه هستند و بسیاری از مسئولان و مدیران نظام قضایی ، فارغ التحصیل این دانشگاه می باشند.

رئیس دانشگاه علوم قضایی بیان کرد: با توجه به محدودیت های فیزیکی، تلاش های زیادی برای اختصاص مکانی برای ایجاد مجموعه بزرگ دانشگاه علوم قضایی صورت گرفت و در حال حاضر سند تک برگ زمین متعلق به دانشگاه دریافت شده و تمامی فرآیندهای لازم برای ساخت و ساز بر اساس قوانین و مقرارت پیگیری شده است از آنجا که خروجی ما دانشجویانی هستند که در آینده نزدیک مقام قضایی در کشور خواهند شد و اگر این افراد بی قانونی را در اینجا یاد بگیرند عواقب سوئی برای کشور خواهد داشت، تلاش گردیده کلیه اقدامات بر اساس قوانین و مقررات انجام شود.

دکتر محسنی با اشاره به  اهمیت تعاملات نهادهای همسو برای حفظ و ارتقای بیش از پیش نظام اظهار داشت: با توجه به اشتراکات زیادی که دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری و دانشگاه جامع امام حسین (ع) دارند می توانند در زمینه های مختلف تعامل و هم افزایی خاص داشته باشند که بسیار مفید است.

رئیس دانشگاه علوم قضایی گفت: ایجاد فرصت مطالعاتی برای اساتید ، برگزاری اردوهای مشترک دانشجویی، همکاری در ساخت مجتمع دانشگاهی دانشگاه علوم قضایی، استفاده از ظرفیت های اعضای هیات علمی، همکاری در تحقق سند توسعه و تعالی قضایی، همکاری در برگزاری رویداد ایده های تحول آفرین قضایی، آینده پژوهی و حکمرانی قضایی و ... بخشی از زمینه های هم افزایی است که می توان برای تحقق آن از ظرفیت های دو دانشگاه استفاده کرد.

کلیدواژه ها: دانشگاه جامع امام حسین | دکتر محسنی | دانشگاه علوم قضایی |


دفعات مشاهده: 1347 بار   |   دفعات چاپ: 48 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر