دکتر فرید محسنی در نشست پاسداشت روز پژوهش: استفاد از خرد جمعی رمز بالندگی و رشد دانشگاه علوم قضایی است

 | تاریخ ارسال: 1403/10/9 | 
به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری، دکتر فرید محسنی رئیس دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری در نشست پاسداشت روز پژوهش که با حضور اساتید، مدیران و دانشجویان دانشگاه ، روز یکشنبه دوم دی ماه در محل سالن سردار سلیمانی برگزار شد گفت: پژوهش درون مایه و پشتوانه پیشرفت در تمامی حوزه هاست.
رئیس دانشگاه علوم قضایی افزود: پژوهش موتور محرک و پویایی جامعه است و اگر ما بخواهیم دانشگاه و دانشکده های حقوقی پویا داشته باشیم نیازمند تحقیق و پژوهش های کاربردی هستیم که قابل استفاده و ارائه در کلاس های آموزشی باشد. یعنی پژوهش گران عملا ملاحظه کنند که به محصول پژوهشی آنان توجه می گردد.
دکتر محسنی ادامه داد:پژوهش در کشور ما نیازمند توجه بیش از پیش به موضوع و اهتمام به آن است چون هدف از انجام فعالیت های پژوهشی و نوشتن پایان نامه و رساله، برون رفت از مشکلات موجود است که این مهم با تغییر نگاه به حوزه پژوهش محقق خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری تصریح کرد: اگر پژوهش در دانشگاه ها و مراکز علمی صورت نگیرد به یقین رکود علمی ایجاد می شود به همین جهت در آیین نامه ترفیع اساتید عدم ارایه پژوهش طبق مقررات، برای آنان رکود علمی به حساب می آید.
دکتر محسنی با اشاره به پیشرفت علم و فناوری و رواج هوش مصنوعی بیان کرد: شاید لازم است با توجه به رواج هوش مصنوعی در مورد ارزیابی اصالت پژوهش ها تدابیری اندیشیده شود.
رئیس دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری گفت: یکی از سیاست های تحولی دانشگاه در سال های اخیر اقدام برای معرفی اساتید پرتلاش در زمینه های مختلف علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجرائی است که این کار جنبه آموزشی و ایجاد زمینه های تحول آفرین برای نسل های بعدی را در پی خواهد داشت .
دکتر محسنی با تقدیر از فعالیت های انجام شده در معاونت پژوهشی افزود: اساتید دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری بدون ادعا کارهای بزرگ و فاخری را در این سال ها انجام داده اند از جمله طراحی رشته های جدید در مقاطع ارشد و دکتری که منشا پژوهش و تالیف مقالات و کتب تخصصی متعددی گردیده است.
رئیس دانشگاه علوم قضایی ادامه داد: کلاس های درس ما زمانی موفق هست که بتوانیم در حل مشکلات قضایی کشور نقش داشته باشیم و صرف مباحث تئوری کفایت نخواهد کرد. دانشگاه علوم قضایی باید محل تمرینی برای دانشجویان باشد تا بتوانند با ارایه ایده ها و پیشنهاد های تحولی برای رفع نیازها و مشکلات قوه قضائیه بکوشند و این از نگاه اساتید و کلاس های درس بر می خیزد.
دکتر محسنی با اشاره به طرح رویداد ایده پردازی گفت: این طرح تمرینی برای حل مشکلات و مسائل نظام قضائی است و ما باید با شناسایی مشکلات قوه قضاییه، دانشجویان را برای حل این مشکلات با ارائه پایان نامه، مقاله ، رساله و پژوهش ترغیب نمائیم.
در پایان این برنامه از اساتید ، دانشجویان و کارکنان پژوهشگر برتر دانشگاه تجلیل بعمل آمد.

 

کلیدواژه ها: دانشگاه علوم قضایی | هفته پژوهش |


دفعات مشاهده: 1339 بار   |   دفعات چاپ: 61 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر