حجت الاسلام والمسلمین دکتر نهاوندی در نشست شناسایی ظرفیت های همکاری دانشگاه علوم قضایی و مرکز تحقیقات مجلس: مطالبه مردم از حاکمیت، تصویب قانون کارآمد مبتنی بر ارزش های دینی و اجرای درست و متناسب است

 | تاریخ ارسال: 1403/10/9 | 
به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی نهاوندی رئیس مرکز تحقیقات مجلس شورای اسلامی در نشست  شناسایی ظرفیت های همکاری مرکز تحقیقات مجلس و دانشگاه علوم قضایی که با حضور رئیس و معاونان این دانشگاه، روز سه شنبه چهارم دی ماه در محل سالن غدیردانشگاه برگزار شد گفت: آنچه در قوه مجریه، قضائیه و مقننه شکل می گیرد یک ارتباط پیوستاری در نظام حکمرانی دارند که بر هم تاثیر و تاثر دارند و اگر ما بتوانیم یک قانون کارآمد مبتنی بر مبانی دینی داشته باشیم در دعاوی و تعارضات می توان به درستی آن را تدبیر کرد و قضاوت و داوری مردم نیز بر همین است.
 
حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی نهاوندی افزود: بسیاری از مسائل و مشکلات موجود در میان مردم به موجب عدم آگاهی با مباحث حقوقی، فقهی، فرهنگی و آشنا نبودن با قوانین است .
رئیس مرکز تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: فقه مبنای قانون است و حقوق مجرای آن و پیوند این دو موجب شکل گیری قانون درست خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی نهاوندی ضمن ارایه گزاررشی از مرکز تحقیقات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: رویداد ایده های تحول آفرین قضایی که در معاونت پژوهشی دانشگاه علوم قضایی در حال انجام است زمینه های جدی همکاری میان دانشگاه و مرکز را دارد که باید از این ظرفیت استفاده کنیم.
رئیس مرکز تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به عناوین پایان نامه ها و رساله های مختلف و مستندات تولیدی در مجموعه دانشگاه علوم قضایی تعامل خوبی فراهم خواهد شد که بتوانیم به نظام مقدس جمهوری اسلامی کمک کنیم.
 حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی نهاوندی به زمینه همکاری در بخش های پژوهشی و آموزشی اشاره کرد و گفت: وجود بیش از ۱۵۰ پایان نامه خوب با موضوع فضای مجازی، هوش مصنوعی و ... در دانشگاه می توانیم با استفاده از این ظرفیت به تدوین قوانین جدید در آینده با موضوعات فناوری های نوین کمک کنیم.
 در پایان این نشست رئیس مرکز تحقیقات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ظرفیت های خوب مجموعه بزرگ دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری از یک سو و مرکز تحقیقات مجلس شورای اسلامی از سوی دیگر می تواند نقطه تلاقی در عرصه تاثیر گذاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی و کارسازی در بخش های مختلف تقنین قضایی باشد.

کلیدواژه ها: دانشگاه علوم قضایی | دکتر نهاوندی |


دفعات مشاهده: 1225 بار   |   دفعات چاپ: 50 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر