تمدید شد: اطلاعیه دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری در مورد پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره  تحصیلی دکتری ۱۴۰۳-۱۴۰۲

دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری از بین دانش آموختگان و دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد (مشروط به اینکه تا تاریخ ۱۴۰۲/۶/۳۱ دانش آموخته شوند)، بر اساس "آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری (موضوع ابلاغیه های  شماره ۲/۳۰۷۸۶۲ مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری )" در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در رشته های حقوق خصوصی، حقوق جزا و جرم شناسی، حقوق عمومی، حقوق بین الملل عمومی و مطالعات زنان و خانواده گرایش حقوق خانواده با شرایط زیر دانشجو می پذیرد:

1. بیش از دو سال از تاریخ دانش آموختگی متقاضی نگذشته باشد (از تاریخ  ۱۴۰۰/۷/۱ به بعد).
  2. کسب حداقل ۶۰ امتیاز از فعالیت های آموزشی، پژوهشی و مصاحبه مطابق جداول ارزشیابی.
  3. داشتن حداقل میانگین کل ۱۶ در دوره کارشناسی و معدل کل ۱۷ در دوره کارشناسی ارشد بدون احتساب نمره پایان نامه( حداقل معدل کل دانشجویان دوره ارشد پیوسته ۱۷).
  4. رشته تحصیلی مورد تقاضا برای دکتری با رشته تحصیلی دوره کارشناسی ارشد متقاضی مرتبط باشد.
  5. مدرک تحصیلی کارشناسی حقوق، حقوق اسلامی، فقه و مبانی حقوق اسلامی، مدرک حوزوی معادل کارشناسی( برای رشته مطالعات زنان و خانواده علاوه بر موارد فوق رشته کارشناسی مطالعات خانواده ) که باید پیش از مدرک کارشناسی ارشد مرتبط اخذ شده باشد.

جداول ارزشیابی

جدول ۱- امتیازات پژوهشی
ردیف نوع فعالیت حداقل امتیاز حداکثر امتیاز نحوه ارزیابی
۱ ۱- مقالات علمی – پژوهشی ( داخلی و خارجی ) مرتبط با پایان نامه
۲- گواهی ثبت اختراع مورد تایید سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران
۳- برگزیدگی در جشنواره های علمی معتبر بین المللی (خوارزمی،فارابی، رازی و ابن سینا)
۷ امتیاز ۴۰ امتیاز -هر مقاله تا ۷ امتیاز
-برگزیدگی داخلی تا ۳ و بین المللی تا ۷ امتیاز
۲ مقالات علمی –ترویجی مرتبط با پایان نامه - ۶ امتیاز هر مقاله تا ۳ امتیاز
۳ مقالات چاب شده در کنفرانس های معتبر(داخلی یا خارجی ) - ۴ امتیاز خارجی تا ۲ و داخلی ۱ امتیاز
۴ تالیف یا ترجمه کتاب مرتبط بارشته تحصیلی - ۴ امتیاز
۵ کیفیت پایان نامه کارشناسی ارشد - ۴ امتیاز عالی تا ۴ و بسیار خوب تا ۲ امتیاز
حداقل و حداکثرامتیاز قابل محاسبه ۷ ۴۰
جدول ۲- امتیازات آموزشی
ردیف نوع فعالیت حداکثر امتیاز نحوه ارزیابی
۱ معدل کل و کیفیت دانشگاه محل تحصیل دوره کارشناسی ( پیوسته و نا پیوسته ) ۶ امتیاز مطابق با دستورالعمل اجرایی شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه
۲ میانگین کل و کیفیت دانشگاه محل تحصیل دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته ( بدون احتساب نمره پایان نامه ) ۵ امتیاز مطابق با دستورالعمل اجرایی شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه
۳ طول مدت تحصیل در دوره کارشناسی ۳ امتیاز بیش از ۸ نیمسال کارشناسی پیوسته بیش از ۴ نیمسال کارشناسی ناپیوسته امتیازی ندارد
۴ طول مدت تحصیل در دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته ۳ امتیاز بیش از ۴ نیمسال امتیازی ندارد
۵ برگزیدگان المپیادهای علمی دانشجویی ۵ امتیاز رتبه ۱ تا ۳، ۵ امتیاز _ رتبه ۴ تا ۶، ۴ امتیاز _ رتبه ۷ تا ۹، ۳ امتیاز _ رتبه ۱۰ تا ۱۲، ۲ امتیاز و رتبه ۱۳ تا ۱۵، ۱ امتیاز
۶ داشتن مدرک زبان معتبر ۸ امتیاز طبق جدول شماره ۳
جمع ۳۰ امتیاز
جدول ۳ - شیوه نامه ارزیابی توانمند
کسب حداقل  امتیاز
TOEFL PBT TOEFL IBT IELTS Academic MSRT (MCHE)  TOLIMO
۵۰۰ ۶۰ ۵.۵۰ ۵۰ ۵۰۰
آزمون زبان عمومی دانشگاه تربیت مدرس  آزمون زبان عمومی دانشگاه تهران (UTEPT) DALF آزمون زبان فرانسه DELF آزمون زبان فرانسه MHLE
۶۰ ۶۰ (۱۲) ۵۰ در سطح C۱ ۶۰ در سطح B۲ ۵۰
آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهیدبهشتی

*مصاحبه حداکثر ۳۰ امتیاز

نکات قابل توجه:

1. ظرفیت پذیرش دانشجو در هر رشته تحصیلی یک نفر مرد  است.
  2. پذیرفته شدگان، بورسیه قوه قضائیه نخواهند شد.
  3. ابتدا مدارک ارسالی داوطلبان بررسی شده و در صورت کسب حداقل امتیاز لازم پژوهشی و آموزشی از واجدان شرایط، دعوت به مصاحبه خواهد شد.
  4. تاریخ مصاحبه از طریق وب سایت دانشگاه و یا پیامک به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.
  5. در زمان مصاحبه اصل و تصویر کلیه مدارک مربوطه باید همراه متقاضی باشد.
  6. ثبت نام قطعی، پس از پذیرش علمی، منوط به تایید دبیرخانه هیات مرکزی گزینش دانشجوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد. بنابراین دانشگاه از صدور هرگونه گواهی اشتغال به تحصیل تا دریافت این تاییدیه معذور خواهد بود.

مدارک لازم هنگام بارگذاری (اسکن شده) :

1. یک قطعه عکس ۴*۳(در فرمت JPG با حجم حداکثر ۷۰KB)
  2. تصویر کارت ملی و  تصویر شناسنامه با شماره سریال.(در فرمت JPG با حجم حداکثر ۱۰۰KB)
  3. تصویر ریزنمرات و گواهی های فراغت از تحصیل (برای دانشجویان گواهی واحد های گذرانده)، مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد.
  4. تصویر گواهی نامه زبان طبق جدول (در صورت داشتن).
  5. مدارک مقالات چاپ شده یا پذیرفته شده در مجلات علمی- پژوهشی و علمی ترویجی (در فرمت PDF به صورت یکپارچه).
  6. مدارک کتاب چاپ شده(صفحه عنوان).
  7. تصویر گواهی شرکت در همایشهای معتبر علمی ملی و بین المللی.
  8. تصویر سوابق آموزشی.
  9. فیش بانکی به مبلغ ۲،۰۰۰،۰۰۰ ریال بابت ثبت نام به حساب ۴۰۰۱۰۱۲۵۰۳۰۱۴۱۵۷ بانک مرکزی، با شماره شبای IR۶۹۰۱۰۰۰۰۴۰۰۱۰۱۲۵۰۳۰۱۴۱۵۷ و شناسه واریز ۳۴۹۰۱۲۵۷۴۱۴۰۱۰۳۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۱ (ذکر شناسه واریز در پرداختی الزامی می باشد). هنگام مصاحبه اصل مدارک (کاغذی) فوق را به همراه داشته باشید. (درگاه اینترنتی)
هنگام مصاحبه اصل مدرک (کاغذی) فوق را به همراه داشته باشید.

متقاضیان واجد شرایط تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۲/۱۰ فرصت ثبت نام دارند.

مهلت به اتمام رسیده است

اداره تحصیلات تکمیلی

کلیدواژه ها: اطلاعیه پذیرش دانشجو در دروه دکتری بدون آزمون( استعداد درخشان) سال تحصیلی 1403-1402دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری |

دفعات مشاهده: 62676 بار   |   دفعات چاپ: 867 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر