به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری، نشست مشترک دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری و مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی با حضور دکتر فرید محسنی رئیس دانشگاه و حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی نهاوندی رئیس مرکز تحقیقات مجلس روز سه شنبه چهارم دی ماه در سالن غدیر دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این نشست دکتر فرید محسنی رئیس دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری با اشاره به پیشینه تاریخی تاسیس دانشگاه تحولات بعمل آمده را توضیح داد.

دکتر محسنی گفت: با تصویب سند تحول قضایی در سال ۱۳۹۸ و اصلاح و بازنگری و ابلاغ مجدد آن در سال ۱۴۰۳ با عنوان سند تحول و تعالی، این دانشگاه موظف گردید با ارتقاء توانائی های لازم، نسبت به جذب و تربیت سالانه یکهزار دانشجو در رشته علوم قضائی اقدام کند.
رئیس دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری بیان کرد: در سال ۱۳۸۵ ، طراحی ۲۰ رشته تخصصی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در این دانشگاه انجام شده است.
دکتر محسنی گفت: طراحی هر رشته زمینه ساز نوشتن مقالات،کتاب های جدید، پژوهش های گسترده و برپایی نشست های مختلف بوده است. همواره در طراحی رشته ها سعی بر این بوده جنبه های فقهی در آن به شکل بارزی برجسته باشد که این امر موجب ارتباط بیش از پیش حوزه و دانشگاه می شود.
رئیس دانشگاه علوم قضایی با بیان اینکه قوه قضائیه و نهادهای بنیادین مانند مجلس شورای اسلامی، آثارش برای جامعه اسلامی برکات زیادی را در بر دارد تصریح کرد:یکی از کارهای مهمی که در دانشگاه در حال انجام است احصاء مشکلات و مسائل قوه قضائیه و ارائه راه حل های کاربردی برای آنهاست که این امر از طریق برگزاری مسابقه ای با عنوان رویداد ایده های تحول آفرین قضایی در معاونت پژوهشی دانشگاه در حال انجام است و این ایده ها در کارگروه داوری ارزیابی خواهد شد و ایده های برتر برای حوزه های مختلف ارسال خواهد شد تا منشا اثر شود.

دکتر محسنی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولان قوه قضائیه و قضات سراسر کشور در دوم تیر ماه سال جاری مبنی براینکه دانشگاه علوم قضایی ظرفیت خوبی در زمینه ارتقاء دانش قضایی قضات دارد از این ظرفیت حداکثر استفاده بشود گفت: دانشگاه علوم قضایی به عنوان خزانه نیروی انسانی قوه قضائیه محسوب می شود که این قسمت نیازمند تقویت بیش از پیش است.
رئیس دانشگاه علوم قضایی افزود: یکی از دستاوردهای مهم دانشگاه نگارش پایان نامه ها و رساله ها در زمینه های مختلف است که بسیار با اهمیت و ارزشمند است و دلیل آن حضور قضات با تجربه دانشجو است که در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و سعی کردیم دانشجویانی که انتخاب می شوند و موضوعات پایان نامه ها و رساله های که تصویب می شود تلفیقی از افراد حوزوی، دانشگاهی و قضات باشد که در نتیجه خروجی آن ارزشمند و برجسته خواهد بود.
دکتر محسنی بیان کرد: با توجه به وظایف خطیر دانشگاه و مرکز تحقیقات مجلس، زمینه تعامل و همکاری بسیار خوبی در حوزه های پژوهشی و آموزشی وجود دارد و امیدواریم بتوانیم به آنها جامه عمل بپوشانیم.
دفعات مشاهده: 985 بار |
دفعات چاپ: 53 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر