ویژگی ها و امتیازات کارشناسی ارشد پیوسته علوم قضایی

 | تاریخ ارسال: 1399/2/6 | 

رشته کارشناسی ارشد علوم قضایی که از جدیدترین رشته های مصوب علوم انسانی در آموزش عالی کشور محسوب می شود توسط دانشگاه علوم قضایی طراحی گردید و مجوز اجرای آن در اختیار این دانشگاه است.دانشجویان این مقطع از طریق آزمون سراسری از میان داوطلبان علاقمند گروههای آموزشی علوم انسانی ،علوم تجربی ،ریاضی فیزیک با داشتن رتبه های برتر پس از طی مراحل گزینش برای جذب در خدمت قضایی پذیرش و بورسیه قوه قضائیه می شوند. امتیازاتی که دانشجویان کارشناسی ارشد پیوسته علوم قضایی از آن برخوردار می شوند:

  1. دانشجویان پس از گذراندن دروس مقطع کارشناسی در یکی از شش گرایش کارشناسی ارشد ادامه تحصیل می دهند. این رشته ها که گلچینی از حدود ۲۵ رشته کارشناسی ارشد حقوق به شمار می روند عبارتند از حقوق خصوصی، حقوق عمومی، حقوق جزا و جرم شناسی، حقوق خانواده، حقوق تجارت، حقوق ثبت.
  2. دانشجویان در طول تحصیل مقرری بورس( حقوق ماهیانه کارآموزان قضایی )دریافت می نمایند.
  3. دانشجویان پس از طی آموزش عمومی خدمت سربازی بقیه مدت خدمت را در قالب اشتغال به کار در قوه قضائیه به مدت ۱۰ سال سپری خواهند کرد. این وضعیت به موجب قانون خاصی با عنوان « قانون گذراندن مدت خدمت وظیفه فارغ التحصیلان دانشکده علوم قضایی در محاکم کشور» در سال ۱۳۷۳ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است.
  4. فارغ التحصیلان ممتاز کارشناسی ارشد پیوسته در صورت داشتن شرایط پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان، برابر مقررات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، می توانند بدون شرکت در آزمون سراسری دکتری، در مقطع دکترای تخصصی رشته های حقوق ادامه تحصیل نمایند.
  5. دانشجویان کارشناسی ارشد پیوسته پس از ۶ سال تحصیل با مدرک کارشناسی ارشد و طی دوره کارآموزی قضایی وارد خدمت قضایی خواهند شد.
  6. دانشجویان در دوران تحصیل از خوابگاه و خدمات رفاهی در حد امکانات دانشگاه استفاده می نمایند . در سال های اخیر اقدامات قابل توجهی در جهت بهبود فضای خوابگاهی و امکانات رفاهی دانشجویان صورت گرفته که این تلاش ها تا رسیدن به حد مطلوب تداوم خواهد داشت.
  7. سنوات تحصیل دانشجویان (که حدود ۶ سال به طول می انجامد) جزء سابقه خدمت آنان محسوب می شود.
  8. دانشجویان کارشناسی ارشد پیوسته چنانچه پس از گذراندن واحد های در حد کارشناسی نتوانند معدل حداقل ۱۵ را کسب کنند فرصت شرکت در آزمون جامع را دارند و در صورت موفقیت در این آزمون می توانند در یکی از گرایش های ارشد ادامه تحصیل داده و پس از آن وارد قوه قضائیه شوند. این در حالی است که دانشجویان مقطع کارشناسی در صورت عدم کسب معدل ۱۵ مطابق تعهد نامه محضری خود از ورود به خدمت قضایی محروم بوده و باید هزینه های تحصیلی خود را بپردازند و مقرری های دریافتی را مسترد نمایند.
  9. رویکرد دانشگاه علوم قضایی در سال های پیش رو تقویت بیشتر این مقطع و کاهش پذیرش دانشجوی بورسیه در مقطع کارشناسی است .از این رو دانشجویان کارشناسی ارشد پیوسته در کانون توجه برنامه های آموزشی ،فرهنگی و کارآموزی قضایی قرار خواهند داشت.

جهت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک نمایید.


کلیدواژه ها: ویژگی ها و امتیازات کارشناسی ارشد پیوسته علوم قضایی |

دفعات مشاهده: 103413 بار   |   دفعات چاپ: 1033 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر