| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۲ |

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان نهایی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته این دانشگاه، به اطلاع می رساند ثبت نام در تاریخ های  ۱۳۹۶/۶/۲۰ و ۱۳۹۶/۶/۲۱ در وقت اداری انجام خواهد شد.

مدارک لازم جهت ثبت نام به این شرح می باشد:

1. کاربرگ تکمیل شده ثبت نام دانشگاه علوم قضایی. (دانلود فایل ورد)(دانلود فایل PDF )
  2. اصل مدرک یا گواهی موقت دوره کارشناسی و یک برگ تصویر از آن.
    *پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه مدرک کارشناسی نمی باشند، کاربرگ تایید شده مربوطه، توسط دانشگاه (دانشگاه کارشناسی ارشد) را ارائه نمایند (این کاربرگ از سایت سازمان سنجش آموزش کشور قابل دریافت است).
  3. ریز نمرات کارشناسی و تصویر آنها.
  4.  اصل شناسنامه و کارت ملی و دو سری تصویر از تمام صفحات آن.
  5. شش قطعه عکس تمام رخ ۴*۳ زمینه روشن، تهیه شده در سال جاری.
  6. حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارکنان و قضات.
  7. برادران باید از نظر نظام وظیفه یکی از شرایط زیر را داشته باشند:
  • کارت پایان خدمت هوشمند (اصل وتصویرآن).
  •  کارت معافیت دائم هوشمند (کفالت ، پزشکی ، ایثارگران و موارد خاص) (اصل و تصویر آن)
  • متولدین سال ۱۳۵۲ و قبل از آن به شرط آنکه تغییر سن نداده باشند.
  • داشتن دفترچه آماده به خدمت بدون مهر غیبت که مهلت اعزام مندرج در آن در زمان ثبت نام سپری نشده باشد (اصل دفترچه و تصویر آن) برای این دانشجویان، دانشگاه از حوزه وظیفه عمومی درخواست معافیت تحصیلی می کند.(دانلود فایل ورد) (دانلود فایل PDF )
  • پذیرفته شدگانی که به هنگام ثبت نام در دانشگاه، مهلت قانونی از تاریخ فراغت از تحصیل آنان در دوره کارشناسی سپری نشده باشد، نیازی به ارائه برگه اعزام به خدمت ندارند. (برای این دانشجویان، دانشگاه از حوزه وظیفه عمومی درخواست معافیت تحصیلی می کند.) (دانلود فایل ورد) (دانلود فایل PDF)
  • معافیت موقت هولوگرام دار بدون غیبت در مدت اعتبار آن (اصل و فتوکپی آن).
  • دانشجویان سال آخر مقطع کارشناسی که تا تاریخ ۹۶/۶/۳۱ در سنوات مجاز تحصیلی فارغ التحصیل می شوند.(برای این دانشجویان، دانشگاه از حوزه وظیفه عمومی درخواست معافیت تحصیلی می کند). (دانلود فایل ورد) (دانلود فایل PDF)
  • طلبه دارنده مدرک لیسانس مورد تایید وزارت علوم، به شرطی که مرکز مدیریت حوزه های علمیه قم یا خراسان و یا اصفهان تایید نماید که وی می تواند با استفاده از معافیت تحصیلی صادر شده در حوزه، در دانشگاه مشغول به تحصیل شود. بدیهی است هر موقع حوزه علمیه معافیت تحصیلی طلبه ای را خاتمه یافته اعلام کند،  ادامه تحصیل وی در دانشگاه منط به اجازه سازمان وظیفه عمومی و صدور معافیت تحصیلی دانشگاهی است.(پذیرفته شدگان مشمول این بند باید موافقت نامه مذکور را از شورای مدیریت یکی از حوزه های فوق الذکر دریافت و به هنگام ثبت نام ارائه نمایند و لازم است طلبه برای هر نیمسال تحصیلی،گواهی مبنی بر استفاده از معافیت تحصیلی در حوزه را به دانشگاه ارائه نماید).
  • فارغ التحصیلانی که تا تاریخ ۹۶/۶/۳۱ دوران خدمت آنان به پایان می رسد با ارائه کارت پایان خدمت یا گواهی از یگان خدمت (اصل و تصویر آن).
  • فارغ التحصیلان دانشگاه علوم قضایی که تعهد ۱۰ ساله نظام وظیفه به کارگزینی قضات داده اند، تصویر تعهدنامه را ارائه نمایند.
  • سپردن تعهد خدمت به مدت ۳ برابر مدت تحصیل در قئه قضائیه برای قبول شدگان بورسیه قوه قضائیه ( پیش نویس در تحصیلات تکمیلی)
  • فرم مخصوص فارغ التحصیلان کارشناسی سایر دانشگاه ها جهت اخذ تاییدیه تحصیلی (غیر از فارغ التحصیلان دانشگاه علوم قضایی). (دانلود فایل ورد) (دانلود فایل PDF)

توجه: کلاس ها از تاریخ ۱۳۹۶/۶/۲۵ شروع خواهد شد.

اداره تحصیلات تکمیلی
دفعات مشاهده: 3692 بار   |   دفعات چاپ: 39 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر