| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۵ |

بدینوسیله به اطلاع داوطلبان بورسیه دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد پیوسته سال ۱۳۹۶ می رساند:

1. جذب دانشجو فقط از طریق کنکور سراسری انجام میگیرد.
  2. بالاترین نمره هایی که این دانشگاه را انتخاب کرده باشند از طرف سازمان سنجش آموزش کشور برای انجام مصاحبه معرفی خواهند شد.
  3. این داوطلبان از طریق تماس تلفنی دعوت خواهند شد تا به همراه مدارک زیر به دانشگاه مراجعه نمایند.

لازم به یادآوری است که دعوت داوطلبان از طریق شماره تلفن های اعلامی آنها به سازمان سنجش آموزش کشور انجام می شود. بنابراین، در صورتی که تلفن های داوطلبان تغییر کرده یا به سازمان سنجش اعلام نکرده باشند باید به نحوی سازمان سنجش یا دانشگاه را مطلع نمایند.

مدارک لازم:

ردیف نام مدرک توضیحات
۱ اصل و کپی ۸ برگ مشخصات فردی برای دانلود مشخصات فردی کلیک کنید
۲ اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه ۱ سری
۳ اصل و کپی پشت و روی کارت ملی ۱ سری
۴ اصل و کپی آخرین مدرک تحصیلی (دیپلم و پیش دانشگاهی) ۲ سری
۵ اصل و کپی کارت پایان خدمت سربازی یا معافیت (برای کسانی که خدمت سربازی انجام داده یا معاف شده اند) ۱ سری
۶ اصل مدارک بسیج و ایثارگری (در صورت داشتن سهمیه) گواهی خطاب به دانشگاه علوم قضایی
۷ کارنامه آزمون سراسری از سایت سازمان سنجش اخذ شود
۸ عکس ۴*۳ تمام رخ پشت نویسی شده ۶قطعه

تذکرات مهم:

1. فرم اطلاعات فردی و استعلامات با خودکار آبی به صورت دقیق و خوانا تکمیل شود، سپس از فرم تکمیل شده یک نسخه کپی تهیه فرمائید. فرم‌ها به صورت یک رو پرینت و کپی شود.
  2. تصویر هر یک از مدارک باید در یک روی برگه A۴به صورت واضح و خوانا باشد و پشت آن سفید باشد.
  3. در روز مصاحبه یک عدد خودکار آبی به همراه داشته باشید.

نکات مهم:

• دانشگاه علوم قضایی در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ از میان داوطلبان مرد شرکت کننده در گروه آموزشی علوم انسانی پذیرش دانشجو خواهد داشت.
  • داوطلبان شرایط و امتیازات تحصیل در این دانشگاه را که در دفترچه شماره ۲ سازمان سنجش و سایت دانشگاه درج گردیده مطالعه نموده و در صورت داشتن شرایط، به انتخاب کد رشته های این دانشگاه مبادرت نمایند.
  • ۳. پس از انتخاب رشته داوطلبان، فهرست اسامی داوطلبان چند برابر ظرفیت این دانشگاه، در هفته اول شهریور از سوی سازمان سنجش آموزش کشور در اختیار دانشگاه قرار گرفته و داوطلبان معرفی شده از تاریخ ۹۶/۶/۶ تا ۹۶/۶/۱۵ برای شرکت در مراحل گزینش و مصاحبه دعوت خواهند شد. این دعوت بصورت تلفنی خواهد بود.
  • نتایج نهایی پذیرفته شدگان در هفته پایانی شهریور از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد.
  • به علاقمندان تحصیل در دانشگاه علوم قضایی توصیه می‌شود کد رشته های این دانشگاه (۱. کارشناسی ارشد پیوسته علوم قضایی ۲. کارشناسی علوم قضایی) را در اولویت های اول و دوم خود درج نمایند. در غیر اینصورت احتمال عدم معرفی آنان از سوی سازمان سنجش بسیار زیاد بوده و امکان پذیرش در این دانشگاه را نخواهند داشت.
  • زمان، مکان و سایر توضیحات لازم به صورت تلفنی به اطلاع داوطلبان معرفی شده از سوی سازمان سنجش خواهد رسید.
  • ۷. داوطلبان گرامی توجه داشته باشند که تنها با شماره تلفن های اعلامی آنها به سازمان سنجش تماس گرفته خواهد شد. بنابراین تقاضا می شود در بازه زمانی اعلام شده تلفن های ثابت و همراه خود را در دسترس داشته باشند.

آدرس: تهران، خیابان انقلاب، خیابان خارک، پلاک ۹، دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری. کد پستی: ۱۱۳۳۹۱۳۶۱۵

دفعات مشاهده: 6474 بار   |   دفعات چاپ: 79 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر