| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۱۳ |

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان نهایی دوره کارشناسی ارشد این دانشگاه، به اطلاع می رساند ثبت نام در تاریخ های  ۱۳۹۷/۶/۱۹ و ۱۳۹۷/۶/۲۰ ساعت ۱۰ صبح انجام خواهد شد.

مدارک لازم جهت ثبت نام به این شرح می باشد:

1. کاربرگ تکمیل شده ثبت نام . (دانلود فایل ورد)
  2. اصل مدرک کارشناسی و یک برگ تصویر از آن.
    *پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه مدرک کارشناسی نمی باشند،کاربرگ تایید شده مربوطه توسط دانشگاه را ارائه نمایند (این کاربرگ در دفترچه و یا سایت سازمان سنجش  منتشر می شود).
  3. ریز نمرات کارشناسی و تصویر آنها.
  4.  اصل شناسنامه و کارت ملی و دو سری تصویر از تمام صفحات آن.(تصاویر صرفا در برگه A۴ باشد).
  5. شش قطعه عکس تمام رخ ۴*۳ زمینه روشن، تهیه شده در سال جاری.
  6. حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارکنان و قضات.
  7. برادران باید از نظر نظام وظیفه یکی از شرایط زیر را داشته باشند:
  • اصل و تصویر کارت پایان خدمت  (تصاویر صرفا در برگه A۴ باشد).
  •  اصل و تصویر کارت معافیت دائم  (کفالت ، پزشکی ، ایثارگران و موارد خاص) (تصاویر صرفا در برگه A۴ باشد).
  • متولدین سال ۱۳۵۴ و قبل از آن، این قبیل مشمولان باید پس از اعلام قبولی و در زمان ثبت نام کارت معافیت دائم را ارائه نمایند.
  • داشتن دفترچه آماده به خدمت بدون مهر غیبت که مهلت اعزام مندرج در آن در زمان ثبت نام سپری نشده باشد (اصل دفترچه و تصویر آن) برای این دانشجویان، دانشگاه از حوزه وظیفه عمومی درخواست معافیت تحصیلی می کند.
  • پذیرفته شدگانی که به هنگام ثبت نام در دانشگاه، مهلت قانونی از تاریخ فراغت از تحصیل آنان در دوره کارشناسی ارشد سپری نشده باشد، نیازی به ارائه برگه اعزام به خدمت ندارند. (برای این دانشجویان، دانشگاه از حوزه وظیفه عمومی درخواست معافیت تحصیلی می کند.)
  • معافیت موقت بدون غیبت در مدت اعتبار آن (اصل و فتوکپی آن).
  • دانشجویان سال آخر که تا تاریخ ۹۷/۶/۳۱ فارغ التحصیل می شوند.(برای این دانشجویان، دانشگاه از حوزه وظیفه عمومی درخواست معافیت تحصیلی می کند).
  • طلبه دارنده مدرک لیسانس مورد تایید وزارت علوم، به شرطی که شورای مدیریت حوزه های علمیه کشور تایید نماید که وی می تواند با استفاده از معافیت تحصیلی صادر شده در حوزه، در دانشگاه مشغول به تحصیل شود. بدیهی است هر موقع حوزه علمیه معافیت تحصیلی طلبه ای را خاتمه یافته اعلام کند، وی دیگر نمی تواند به عنوان دانشجو از معافیت تحصیلی استفاده کند و باید به خدمت اعزام شود.(پذیرفته شدگان مشمول این بند باید موافقت نامه مذکور را از شورای مدیریت حوزه و دریافت و به هنگام ثبت نام ارائه نمایند و لازم است طلبه برای هر نیمسال تحصیلی،گواهی مبنی بر استفاده از معافیت تحصیلی در حوزه را به دانشگاه ارائه نماید).
  • فارغ التحصیلانی که تا تاریخ ۹۷/۶/۳۱ دوران خدمت آنان به پایان می رسد با ارائه کارت پایان خدمت یا گواهی از یگان خدمت (اصل و تصویر آن).
  • فارغ التحصیلان دانشگاه علوم قضایی که تعهد ۱۰ ساله نظام وظیفه به کارگزینی قضات داده اند، تصویر تعهدنامه را ارائه نمایند.
  • متولدین نیمه اول سال ۱۳۴۴ و قبل از آن.
  • سپردن تعهد خدمت به مدت ۳برابر مدت تحصیل در قوه قضائیه برای قبول شدگان بورسیه قوه قضائیه ( پیش نویس در تحصیلات تکمیلی)

اداره تحصیلات تکمیلی
دفعات مشاهده: 5653 بار   |   دفعات چاپ: 128 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر