اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۸ دانشگاه علوم قضایی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۷ |

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان نهایی دوره کارشناسی ارشد این دانشگاه، به اطلاع می رساند ثبت نام در تاریخ های  ۱۳۹۸/۶/۲۳ و ۱۳۹۸/۶/۲۴ ساعت ۱۰ صبح انجام خواهد شد.

مدارک لازم جهت ثبت نام به این شرح می باشد:

1. کاربرگ تکمیل شده ثبت نام . (دانلود فایل ورد)
  2. اصل مدرک کارشناسی و یک برگ تصویر از آن.
    *پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه مدرک کارشناسی نمی باشند،کاربرگ تایید شده مربوطه توسط دانشگاه را ارائه نمایند (این کاربرگ در دفترچه و یا سایت سازمان سنجش  منتشر می شود).
  3. ریز نمرات کارشناسی و تصویر آنها.
  4.  اصل شناسنامه و کارت ملی و دو سری تصویر از تمام صفحات آن.(تصاویر صرفا در برگه A۴ باشد).
  5. شش قطعه عکس تمام رخ ۴*۳ زمینه روشن، تهیه شده در سال جاری.
  6. حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارکنان و قضات.
  7. برادران باید از نظر نظام وظیفه یکی از شرایط زیر را داشته باشند:
  • اصل و تصویر کارت پایان خدمت هوشمند  (تصاویر صرفا در برگه A۴ باشد).
  •  اصل و تصویر کارت معافیت دائم هوشمند (کفالت ، پزشکی ، ایثارگران و موارد خاص) (تصاویر صرفا در برگه A۴ باشد).
  • داشتن دفترچه آماده به خدمت بدون مهر غیبت که مهلت اعزام مندرج در آن در زمان ثبت نام سپری نشده باشد (اصل دفترچه و تصویر آن) برای این دانشجویان، دانشگاه از حوزه وظیفه عمومی درخواست معافیت تحصیلی می کند.
  • فارغ دالتحصیلان مقطع کارشناسی که در سقف مجاز سنوات تحصیلی فارغ التحصیل شده و از تاریخ فراغت از تحصیل آنها تا زمان پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد، بیش از یک سال سپری نشده و  وارد غیبت نشده باشند. .(برای این دانشجویان، دانشگاه از حوزه وظیفه عمومی درخواست معافیت تحصیلی می کند).
  • معافیت موقت هولوگرام دار بدون غیبت در مدت اعتبار آن (اصل و فتوکپی آن).
  • دانشجویان سال آخر که تا تاریخ ۹۸/۶/۳۱ در سنوات مجاز تحصیلی فارغ التحصیل می شوند.(برای این دانشجویان، دانشگاه از حوزه وظیفه عمومی درخواست معافیت تحصیلی می کند).
  • طلبه دارنده مدرک کارشناسی مورد تایید وزارت علوم و دارای معافیت تحصیلی حوزه، به شرطی که مرکز مدیریت حوزه علمیه یا مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان و یا اصفهان تایید نماید که وی می تواند با استفاده از معافیت تحصیلی صادر شده در حوزه، در دانشگاه مشغول به تحصیل شود. بدیهی است هر موقع حوزه علمیه معافیت تحصیلی طلبه ای را خاتمه یافته اعلام کند، وی دیگر نمی تواند به عنوان دانشجو از معافیت تحصیلی استفاده کند و باید به خدمت اعزام شود.(پذیرفته شدگان مشمول این بند باید موافقت نامه مذکور را از مرکز مدیریت حوزه و دریافت و به هنگام ثبت نام ارائه نمایند و لازم است طلبه برای هر نیمسال تحصیلی،گواهی مبنی بر استفاده از معافیت تحصیلی در حوزه را به دانشگاه ارائه نماید).
  • فارغ التحصیلانی که تا تاریخ ۹۸/۶/۳۱ دوران خدمت آنان به پایان می رسد با ارائه کارت پایان خدمت یا گواهی از یگان خدمت (اصل و تصویر آن).
  • فارغ التحصیلان دانشگاه علوم قضایی که تعهد ۱۰ ساله گذراندن خدمت سربازی در قوه فضاییه به کارگزینی قضات داده اند، تصویر تعهدنامه و تصویر حکم کارگزینی خود را ارائه نمایند.
  • سپردن تعهد خدمت به مدت ۳برابر مدت تحصیل در قوه قضائیه برای قبول شدگان بورسیه قوه قضائیه ( پیش نویس در تحصیلات تکمیلی)

اداره تحصیلات تکمیلی

دفعات مشاهده: 8806 بار   |   دفعات چاپ: 202 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر